Bed and breakfast Rotterdam Noord Bed and breakfast Rotterdam Noord

Wat is leuk om te doen?

Wijk het Oude Noorden is een kleurrijk gebied, hier wonen vele ondernemers, culturen en creatieven. Diverse ambitieuze ontwerpers creƫren vanuit karakteristieke shops eigengereide fashion-, art- en lifestyleproducten. Onder het voormalige spoorviaduct 'de Hofbogen' vind je in de bogen leuke winkels, zoals het unieke Tafeldesign, hier worden tafels op maat en kleur ontworpen en vervolgens gefabriceerd. En je bakkie vers gebrandde koffie drink je uiteraard bij Man met Bril.

Voor een heerlijk hapje eten kun je terecht in de italiaanse of franse keuken van respectievelijk Tosca of Mevrouw Meijer. Proef de heerlijkste spaanse tapas van Destino, of geniet van het turkse eten van restaurant Sahlan. Voor biologische liefhebbers is er urban bistro Zino's. Hou je van zelf koken? Stap dan binnen bij het Kookpunt, maar pas op voor watertanden, want dit is de grootste kookwinkel van Nederland!

Ga voor meer tips over food, fashion en design, plus gratis urban wandelroute naar: ShoppinggidsRotterdam.nl.

Jaarlijks worden in Rotterdam vele evenementen gehouden, vandaar dat het is verkozen tot beste evenementen stad van Europa! Bezoek de bekende Rotterdamse evenementen zoals; de Parade, het Zomercarnaval, Duizel in het park of het Internationale Filmfestival Rotterdam! Kijk voor meer info, data en andere festivals op: RotterdamFestivals.nl
Miesman design